Foci

Balotelli Sallaiék csapattársa lehet

Mario Balotelli nincs könnyű helyzetben, hiszen a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp korábban egyértelművé tette, nem számol vele a 2016-17-es szezonban.

Az olasz csatár, így jelenleg klubot keres, korábban az OGC Nice érdeklődéséről lehetett hallani. A 26 éves támadó találkozott is a francia együttes vezetőivel, de nem ájult el az ajánlattól. Mostanság úgy néz ki, hogy az új célállomása Palermo lehet.

Felhívtam Raiolát, ő pedig átadta a telefont Balotellinek. Mario azonnal megerősítette, hogy boldogan jönne Palermóba. Megvitattuk az anyagi helyzetet, és elmagyaráztam neki, hogy egy bizonyos szint fölé nem tudunk menni a fizetésével. Ez jó lehetőség lenne számára, de áldozatot kell hoznia, ha újra akarja építeni a karrierjét

-nyilatkozta Maurizio Zamparini, a szicíliai klub elnöke. Balotelli a 2015-16-os szezonban 20 banokin mindössze egy gólt szerzett kölcsönjátékosként a Milanban. A Palermo alkalmazásában áll Balogh Norbert és Sallai Roland is, így könnyen lehet, hogy a közeljövőben csapattársként köszönthetik a támadót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik