Foci

Cáfolat: Dzsudzsák még nem írt alá az arabokhoz

Az mlsz.hu-nak adott exkluzív információban cáfolta Dzsudzsák Balázs azt a bejelentést, miszerint az arab emírségekbeli Al Wahda csapatánál folytatja karrierjét. Pedig már a klub is bejelentette hivatalos honlapján.

Dzsudzsák szerint egyelőre csak a kluboknak sikerült megegyezniük a vételárról, és ugyan neki is tetszik az arabok ajánlata, de csak hétfőn utazik el a csapathoz, így még nem végleges a klubváltása.

A két klub megegyezett már egymással, én viszont csak hétfőn utazok el Abu Dhabiba, ahol találkozom a klub vezetőivel, és egy orvosi vizsgálaton is átesek. Ha minden rendben megy, akkor kedden írom alá a szerződésemet új klubomhoz

– közölte Dzsudzsák az MLSZ-szel. Mondjuk azért úgy látszik, ami késik, nem múlik.

A válogatott csapatkapitánya idén decemberben lesz 30 éves. Tisztelettel kérjük, jelentkezzen az a hatalmas akarat és morális erővel megáldott kritikus, aki egyéb konkrét ajánlat híján ott maradna Bursában, ahol ezek után biztosan nem lép pályára és mellesleg ezzel egy mozdulattal kidobna az ablakon havi cirka havi 280 ezer eurót, azaz nagyjából évi 1,1 milliárd forintot? Nettóban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik