Foci

Marcelo volt a Real nyerőembere a Chelsea ellen

Magyar idő szerint szombat késő este és vasárnap hajnalban három mérkőzéssel folytatódott a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna az Egyesült Államokban. A nap első mérkőzésén a Bajnokok Ligája májusi fináléjának győztese, a Real Madrid találkozott a katasztrofális szezont maga mögött tudó Chelsea gárdájával.

Zinedine Zidane együttese a 19. percben szerezte meg a vezetést Marcelo góljával. A brazil balhátvéd befelé cselezett, majd jobbal a kapu közepébe lőtt, igaz Begovic kapus mellényúlt a labdának (1-0). Hat perc múlva megint a bekk villant, ezúttal egy szép szóló után bombázott a jobb alsóba (2-0).

A harmadik madridi gól még az első félidőben megszületett, a fiatal Mariano Díaz 24 méterről bombázott a léc alá. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a londoniak bosnyák kapusa ezúttal sem állt a helyzet magaslatán (3-0).

A második játékrész végén Antonio Conte csapata két gólt is tudott szerezni, mindkétszer Eden Hazard volt eredményes. A villámléptű belga szélső két zseniális indítást kapott, mindkét gólnál kicselezte a kapust, majd a hálóba passzolt.

A már Carlo Ancelotti irányításával készülő Bayern München nagyon sima győzelmet aratott a szebb napokat is megélt Internazionale ellen. A bajoroknál Franck Ribéry is gólt szerzett, de a meccs hőse a fiatal amerikai, Julien Green volt, aki háromszor is betalált az első félidőben.

Az olaszok csak a legvégén, Mauro Icardi révén tudtak kozmetikázni az eredményen.

A hajnalban rendezett Liverpool-AC Milan összecsapáson két gól született, mindkettőt Jürgen Klopp együttese szerezte. Előbb Divock Origi, majd Roberto Firmino mattolta Gabriel kapust.

Eredmény – Labdarúgás, Bajnokok Kupája

Real Madrid – Chelsea 3-2 (3-0)
Gólszerző: Marcelo (19., 26.), M. Díaz (37.) ill. Hazard (80., 90+1.)

Internazionale – Bayern München 1-4 (0-4)
Gólszerző: Icardi (90.) ill. Green (7., 30., 35.), Ribéry (13.)

Liverpool – AC Milan 2-0 (0-0)
Gólszerző: Origi (59.), Firmino (73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik