Foci

Felcsúton szárnyalna tovább a Vasas, régi-új edző irányít a Lokinál

A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is három mérkőzést rendeznek az OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A Ferencváros gálázása és az Újpest első győzelme után a mai napon is érdekes összecsapásokra van kilátás.

A tavalyi szezonban épphogy bennmaradó Vasas remekül kezdte az új szezont miután az MTK és a Debrecen ellen is győzni tudott. Michael Oenning együttesére vasárnap sem vár könnyű ellenfél, ugyanis a Videoton ideiglenes otthonába, Felcsútra utaznak az angyalföldiek.

A Vidi két meccsen eddig egy pontot kapart össze, mentségükre szóljon, nekik még a nemzetközi kupaküzdelmekre is figyelniük kell. Kérdés a Vasas ellen milyen összeállításban lépnek pályára, hiszen csütörtökön az Európa Ligában lesz jelenésük a hazai 0-1 után a dán Midtjylland otthonában.

Kondás Elemér lemondása után kérdés, milyen Lokit láthatnak a nézők az újonc Gyirmót ellen. A Nagyerdei Stadionban a korábbi sikeredző, Herczeg András irányítja a Debrecent, igaz csak ezen egy az mérkőzésen. Ne szépítsük, Szakály Péterék nagyon rosszul kezdték a szezont, a két meccsen szerzett egy pont édeskevés, ráadásul a nem túl acélos Torpedo Zhodino is kiejtette őket az EL-ből.

A nap harmadik mérkőzésén az MTK Dunaújvárosban fogadja a két döntetlennel rajtoló Mezőkövesdet.

Labdarúgás, OTP Bank Liga, 3. forduló

Videoton – Vasas 18.00, Felcsút, vezeti: Kassai
DVSC-TEVA – Gyirmót FC Győr 18.00, Debrecen, vezeti: Iványi
MTK – Mezőkövesd 18.00, Dunaújváros, vezeti: Solymosi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik