Foci

Csányi: 25%-os kedvezményt kaphatnak a drukkerek a válogatott meccseire

A Magyar Labdarúgó-szövetség azt javasolja az OTP Bank Liga csapatainak, hogy kedvezményekkel csalogassák ki a nézőket a bajnoki mérkőzésekre – mondta Csányi Sándor az M4 Sportnak adott exkluzív interjújában.

Az MLSZ elnöke szerint érdemes lenne kihasználni a sikeres Eb-szereplés utáni népszerűségnövekedét, ennek megfelelően Vági Márton, az MLSZ főtitkára ajánlást fogalmazott meg a kluboknak a lehetséges kedvezményekről.

Csányi Sándor azt is elmondta, az éves bérlettel NB I-es mérkőzésre járók akár 25 százalékos kedvezményben is részesülhetnek, ha válogatott meccsre kívánnak belépőjegyet vásárolni.

Ha kijutunk a világbajnokágra, ha nem, ő marad a szövetségi kapitány

-fogalmazott meg határozott álláspontot Bernd Storckkal kapcsolatban a 63 éves sportvezető, majd hozzátette:

Ennyit életemben nem izgultam, mint a négy meccs alatt. Nemcsak a válogatott eredményei, hanem mutatott játéka miatt is nőtt a magyar futball presztízse, ugyanis több szakember szerint az az egyik legszebb volt a kontinenstornán.

Korábban Dárdai Pál úgy fogalmazott: ha nem leszünk ott a világbajnokságon, semmit nem ért a nagyszerű Eb-szereplés, Csányi Sándor erre is reagált:

Inkorrektnek tartom azt a már elhangzott véleményt, hogy az Eb-siker semmit sem ér, ha nem jutunk ki a világbajnokságra. Miért ne célozhatnánk meg mi is az első helyet, hiszen nemrég döntetlent játszottunk Portugáliával.

Szombat este Bernd Storck szövetségi kapitány is megszólalt a vb-selejtezővel kapcsolatban:

Az első helyre nehéz lenne odaérni, arra Portugália pályázik a legnagyobb eséllyel, de a második pozíció elérése nem lehetetlen, és arra kell koncentrálnunk. Ehhez mindennek klappolnia kell, mert Svájc is komoly játékerőt képvisel.

A magyar válogatott a vb-selejtezőben a friss Eb-győztes Portugáliával, valamint Svájccal, Lettországgal, Feröerrel és Andorrával került egy csoportba. A hatosból az első helyezett jut ki a 2018-as oroszországi tornára, a kilenc második helyezettből pedig a legjobb nyolc pótselejtezőt játszik a részvételért. A magyarok szeptember 6-án Feröeren kezdenek.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik