Foci

A Ferencváros bizonyította, hogy Magyarország legjobb csapata – Vignjevic

Így látták az edzők a kupadöntőt.

Szombat este a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében a Ferencváros Gera Zoltán fejesgóljával 1-0-ra legyőzte az Újpest együttesét, így fennállása 22. kupasikerét könyvelhette el. A találkozó után természetesen a két vezetőedző is nyilatkozott. A győztes mester, Thomas Doll így kezdte nyilatkozatát:

Csodálatos pillanatot élünk át most, kemény munka volt a mai, azt gondolom, nagyon jó mérkőzést láthattunk. Érzelmekben és feszültségben nem volt hiány, és a szurkolók is nagyszerűek voltak. Nagy tisztelet az Újpestnek, mert ilyenkor nem könnyű nekik, de a teljesítményükért nekik is jár a megbecsülés.

A német tréner a mindent eldöntő találatot jegyző Gera Zoltánt is méltatta.

Gera Zoltán ma megkoronázta nagyszerű szezonját. Remek játékos, aki védekezésben és támadásban is stabilitást ad a csapatnak. Azonban csapatként győztünk, a sikerhez minden játékos teljesítményére szükségünk volt.

Nebojsa Vignjevic érhető módon nagyon szomorúan nyilatkozott.

A Ferencváros bizonyította, hogy Magyarország legjobb csapata. Jobban játszottak, míg nekünk nem ment olyan jól, mint a legutóbbi két, ellenük lejátszott találkozónkon. Szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak a teljesítményükért és a fantasztikus szurkolóinknak a buzdításukért.

A héten szerződést hosszabbító szerb szakember a vereség okát is boncolgatta.

Sajnos támadóinknak nem volt sok lövése, nem tudtunk eléggé gólra törően futballozni, így nem sikerült elég helyzetet kialakítanunk. Hazard az első félidőben megsérült, míg Andricsnak egymás után több rossz passza is volt, látszott rajta, hogy nagyon elfáradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik