Foci

Storck: Erre büszkék lehetünk!

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal a Groupama Arénában. Az első félidőben még a vendégek játszottak jobban, vezetést is szereztek, azonban a szünet után feljavult a mieink játéka, Dzsudzsák Balázs szabadrúgásból szerzett góljával egyenlíteni is sikerült.

Dzsudzsák gólját nem lehet elégszer megnézni:

Bernd Storck, a magyar válogatott német kapitánya ugyan látott hibákat, de a második 45 perccel ő is maximálisan elégedett volt:

Kicsit több játékot és labdabirtoklást vártam volna el. Az első harminc percben idegesek voltunk, de utána egyre jobb lett a játékunk. Az elmúlt időszak legjobb második félidejét produkáltuk, nem féltünk és párját ritkító, hogy nyomás alatt tudtunk tartani egy olyan csapatot, mint a horvát. Ennek meglett az eredménye és büszkék lehetünk erre a teljesítményre. Sikerült előrelépni egyet!

Ante Cacic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya szerint a magyar válogatott akár a csoportjából is továbbjuthat az Európa-bajnokságon.

“Az első félidőben támadóbb szellemben futballoztunk, de a másodikban a magyarok voltak aktívabbak tekintve, hogy ők voltak hátrányban. Ellenfelünk bebizonyította, hogy nem érdemtelenül van kint az Eb-n és ott eséllyel pályázik majd a továbbjutásra is”.

(Forrás: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik