Foci

Akkorát hibázott Husztiék kapusa, hogy azt nézni is rossz

Szalai Ádám csapata, a Hannover és Huszti Szabolcs együttese, az Eintracht Frankfurt is kikapott a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.

A sereghajtó és a bennmaradásért zajló harcban egyre nehezebb helyzetbe kerülő Hannovert a négy vereség után nyerő Köln győzte le két góllal. Szalai végig a pályán volt.

A Frankfurt a Borussia Mönchengladbach otthonában háromgólos vereséget szenvedett, Huszti az 50. percben állt be csereként, egy sárgát kapott a hajrában. A hazaiak második gólját Raffael szerezte, igaz, kellett hozzá Hradecky kapus óriási hibája.

Ez volt Niko Kovac vezetőedző első meccse az Eintracht kispadján, de új klubja rossz sorozata nem szakadt meg, nyeretlensége már nyolc forduló óta tart.

Az Augsburg a Darmstadt otthonában, a Stuttgart pedig az Ingolstadt vendégeként egyenlített kétgólos hátrányt követően. A Bajnokok Ligája-negyeddöntős Wolfsburgot legyőző Hoffenheimnek öt forduló alatt a szombati volt a harmadik sikere, ennek ellenére még mindig kiesőhelyen áll.

Eredmények – Bundesliga, 26. forduló

Darmstadt-Augsburg 2-2 (2-0)
1899 Hoffenheim-VfL Wolfsburg 1-0 (1-0)
Hannover 96-1. FC Köln 0-2 (0-1)
FC Ingolstadt-VfB Stuttgart 3-3 (1-1)
Borussia Mönchengladbach-Eintracht Frankfurt 3-0 (1-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik