Foci

Kubatov elégtelent kapott a Fradi-szurkolók 40 százalékától

Erősen szélsőségesen ítélik meg a Ferencváros elnökének munkásságát a klub rajongói.

Az inkább klubbaráti, mint szélsőséges szurkolói nézeteket valló ullio129.hu csütörtökön a Fradi-elnök, Kubatov Gábor elmúlt öt évi munkásságáról kérdezte olvasóit. Pénteken 10 órakor a szavazás ezt a képet mutatta.

üllői129.hu
Forrás: üllői129.hu

Szavazni egytől ötig terjedő skálán lehetett, melyen az egyes – csakúgy mint az iskolákban – jelentette a legrosszabb véleményt. A szurkolók erősen megosztottak és a két szélsőség felé hajlanak inkább.

Jelen állás szerint a voksolók 40 százaléka “megbuktatta a vizsgán” Kubatovot, míg nagyjából 37 százaléka 4-es és 5-ös osztályzatot adott az elnöki munkásságra. 23 százalék ad 2-est, 3-ast.

Az FTC, mint klub, különösen annak kirakata, a labdarúgók fejlődését senki nem vitatja. Kubatov elnöksége alatt adták át a tényleg gyönyörű, európai mércével nézve is remek Groupama Arénát, felújításokat hajtottak végre a Népligeti Sporttelepen. A zöld-fehérek valamennyi szakosztálya rendezett körülmények, anyagi biztonság között készülhet.

Ugyanakkor a Fradi szurkolói erősen megosztódtak. A különböző ultracsoportok közül néhányan bő két éve nem járnak labdarúgó mérkőzésre a vénaszkenner bevezetése miatt. Az elnök szemére vetették többször azt is, hogy a klub sportrendezvényeit, székházát biztosító Fradi Security megbízottai között számos köztörvényes bűnöző is található. Ezeknek a kigyúrt fiúknak a fellépéseitől sokuknak kifordul a gyomra.

Az elnök népszerűségének nyilván az sem tett jót, hogy mint ismert, kedden 15-20 kopasz – köztük beazonosíthatóan olyanok is, akik a Fradi Securitytól is rendszeresen megbízást kapnak – akadályozta meg Nyakó István MSZP-politikust abban, hogy a Nemzeti Választási Irodánál leadja népszavazási kezdeményezését.

Bár a Ferencváros közleményben tagadta a vádakat, a kedden történteket több lap is egyértelműen Kubatovval hozza összefüggésbe.

A Ferencváros egyesületi formában működik, így az elnök személyéről nem a szurkolók, hanem a mandátumának lejártával az egyesület közgyűlése dönthet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik