Foci

Kleinheisler taktikai tudásán van még mit javítani

Brémában mindenki türelmes a magyar labdarúgóval, mert tudják, nagy lehetőség rejlik benne.

A történetet már mindenki kívülről fújja, Kleinheisler Lászlót mellőzték a Videoton csapatában, ennek ellenére a válogatott egyik nyerőembere volt az Eb-pótselejtezőn, majd próbajáték után szerződtette a német élvonalban szereplő Werder Bremen.

A kétszeres válogatott labdarúgó eddig két mérkőzésen lépett pályára a Bundesligában. Szombaton az újonc Ingolstadt ellen lép pályára a bentmaradásért küzdő Werder. A Nemzeti Sport szombati számában exkluzív interjút közölt a brémaiak ukrán mesterével, Viktor Skripnikkel.

Az edző elmondta, Kleinheislert már régóta figyelemmel követték, majd a beleki edzőtábor során lehetőségük volt ara, hogy jobban szemügyre vegyék. Leigazolása mellett az döntött, hogy igazolta jó hírét és rendkívül kedvező benyomást tett a szakmai stábra.

A mester véleménye szerint a futballista erősségei közé tartozik, hogy rendkívül gyors és robbanékony, valamint keresi és jó százalékban megnyeri a párharcokat. Ezeket edzésen is bizonyítja, így van, hogy néha kicsit vissza kell fogni. Viszont a taktikai tudásán van még mit fejleszteni és akadnak olyan játékhelyzetek, amelyeket talpraesettebben kellene megoldania.

Brémában tudják, hogy időre van szükségi a korábbi Vidi-játékosnak, de mindenki türelmes vele és támogatja őt. Rengeteg lehetőség rejlik benne, de nem akarják sürgetni.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik