Foci

Ezért nem jutott be Bernd Storck az újpesti stadionba

Ahogyan arról írtunk, hatalmas blama történt szombaton Újpesten, ugyanis a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck és segítője, Andreas Möller nem jutottak be az Újpest-Videoton bajnokira. A csakfoci.hu megkereste az ügyben a Magyar Labdarúgó Szövetséget, Szabó Gergő, az MLSZ sajtófőnöke levélben válaszolt a portálnak:

„A szövetségi kapitány a rendőrségi záráson – ahol rendkívül udvariasak és segítőkészek voltak vele – átjutott, a Szusza Ferenc Stadion kapujánál azonban a biztonsági szolgálat megakadályozta a stadionba való bejutását.

Ez azért is különösen sajnálatos, mert Bernd Storck így épp a szaksajtó által a mostani szezon eddigi legjobb mérkőzésének nevezett találkozót nem láthatta élőben.

A Magyar Labdarúgó Szövetség azonban semmiképp sem a sajtón keresztül szeretné tisztázni a történteket, így a jövő héten levélben fogjuk tájékoztatni az Újpest FC-t a történtekről annak érdekében, hogy a jövőben hasonló ne fordulhasson elő” – írta Szabó Gergő.

A lila-fehér klub első közleményében azt mondta, Storck és Möller a rendőrség miatt nem jutott be a stadionban, ezt a rendőrség később cáfolta. Az Újpest belső vizsgálatot rendelt el, hogy mi is történt pontosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik