Foci

Ajjaj, Lionel Messi kedden kórházba fekszik

Egyetlen dolog tűnik biztosnak, mégpedig az, hogy argentin zseni kihagyja a szerdai, Valencia elleni Spanyol Kupa elődöntő visszavágóját.

Lionel Messi veséje már többször rendetlenkedett. Legutóbb a decemberi klubvilágbajnokság elődöntőjét hagyta ki görcs miatt, de immár nem lehet tovább halogatni a problémát, kedden kórházba kell menjen.

Ennél jobban időzíteni a beavatkozást nem is lehetne, lévén a Barcelona a Copa del Rey elődöntőjének első felvonásán kiütötte a Valenciát. A 7-0-as végeredmény miatt a katalán csapat simán megengedheti magának, hogy szerdán, a visszavágón a legjobbjait pihentesse, vagy kezelje.

Így Messi is átesik egy speciális eljáráson. A Clinica Dexeusbe történő látogatásának a célja az, hogy csökkentsék annak a fránya vesekőnek a méretét, amely a visszatérő problémát okozza. A terv szerint Messi a beavatkozást követően még ma hazatérhet és az is megeshet, hogy a szerdai edzésen már a csapattal gyakorolhat, mi több akár a kispadra is leül majd az elődöntő visszavágóján.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik