Foci

Dzsudzsákot már Kínába és Katarba adnák el a törökök

A napokban írtunk róla, hogy Törökországban ismét elégedetlenek voltak Dzsudzsák Balázs teljesítményével, a magyar válogatott labdarúgó nyakába is varrta egy portál, hogy a Bursaspor kiesett a harmadosztályú Amedspor ellen a kupában. Dzsudzsákot a 66. percben, csapata 2-0-s hátrányánál cserélték le, a bursai együttestől már csak a szépítésre futotta a folytatásban.

A Nemzeti Sport pénteken török lapértesülésekre hivatkozva számolt be róla, hogy a törökök szerint a Bursaspor három légiósa is a vártnál rosszabbul teljesít, így megeshet, hogy megpróbálnak rajtuk túladni. Tom de Sutter és Bakau Traoré mellett Dzsudzsák a harmadik.

A Gazete Vatan szerint a vezetőség igyekszik rendezni a klub anyagi helyzetét és ezt a fent említett három labdarúgó eladásából szeretnék megoldani. Várják a katari és a kínai ajánlatokat, ezekben a bajnokságokban még nyitva van a piac.

Az nso.hu megkereste Dzsudzsák képviseletét, őket nem értesítették még arról, hogy túl akarnának adni a játékoson, akinek 2019-ig érvényes a szerződése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik