Foci

Németh Krisztián góllal debütált Katarban

A csereként beálló csatár találata nem ért pontot.

Szűk egy héttel szerződtetése után bemutatkozott a katari labdarúgó-bajnokságban Németh Krisztián. Az amerikai Sporting Kansas City csapatától igazolt csatár az al-Garafa kispadján kezdte az al-Arabi elleni bajnokit a 17. fordulóban.

A mérkőzés előtt három pont volt a különbség a két csapat között a tabellán, az előkelőbb helyen álló al-Arabi kezdte jobban a mérkőzést, a 25. percben egy öngóllal előnybe kerültek. Németh már a 37. percben beállt csereként, de sokáig ő sem tudott segíteni.

A fordulás után további két gólt berámolt az al-Arabi, majd a hajrában jött Némó, és első mérkőzésén rögtön góllal debütált. A válogatott csatár remek labdát kapott, majd higgadtan a kapuba helyezett.

A ráadás perceiben még egyszer eredményes volt az al-Garafa, de az már nem osztott, nem szorzott. A magyar támadó szerzett még egy gólt, de azt les miatt nem adták meg. Némethék jelenleg nyolcadikok a tabellán, de akár a 11. pozícióba is visszacsúszhatnak. Az al-Arabi szezonbeli nyolcadik sikerével feljött az ötödik helyre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik