Foci

Most aztán bosszankodhatnak a Real Madridnál

Amióta Zinedine Zidane-t kinevezték a Real Madrid labdarúgócsapatának élére, azóta szárnyal a fővárosi együttes, a Deportivo La Corunának és a Sporting Gijónnak is öt-öt gólt rámoltak be a blancók. Gareth Bale-nek is kimondottan jól megy az utóbbi időszakban, a legutóbbi öt bajnokiján összesen kilenc (!) gólt szerzett.

A Gijón ellen is ő kezdte a gólgyártást egy fejessel, azonban az első félidő hajrájában megsérült, a szünet után pedig Jesé futott ki helyette a pályára. A Real orvosai kedden vetették alá tüzetesebb vizsgálatnak és a klubhonlap beszámolója szerint megállapították, hogy a walesi játékos izomsérülést szenvedett a jobb vádlijában.

Arról nem szólt a fáma, hogy mennyit kell kihagynia, de a spanyol média tudni véli, hogy

ez három hét kényszerpihenőt jelent. Várhatóan február 17-én, az AS Roma BL-nyolcaddöntőben játszhat ismét.

Ha hinni lehet az előrejelzéseknek és valóban csak a rómaiak ellen játszhat legkorábban, abban az esetben a Betis, az Espanyol, a Granada és az Athletic Bilbao elleni bajnokikon nem számolhat vele Zidane.

Nem ez az első eset, hogy a 26 éves labdarúgó a vádlijával bajlódik, ebben a szezonban ez már a harmadik alkalom. Korábban két-két hetet kellett hasonló okból kihagynia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik