Foci

Májusban Anglia ellen játszhat a Storck-csapat

2010 augusztusa után visszatérhet a válogatott a Wembleybe.

Az MLSZ szerdai sajtótájékoztatóján Csányi Sándor elnök bejelentette, hogy március 26-án Horvátország ellen játszik felkészülési mérkőzést az Európa-bajnokságra készülő labdarúgó-válogatott. Az eseményen arról is szó esett, hogy májusban egy nagyon erős csapat ellen fog játszani a nemzeti együttes, méghozzá idegenben.

A fourfourtwo.hu úgy értesült, hogy az a nagyon erős válogatott Anglia lesz. A találkozóra május elején kerülhet sor, ugyanis egy szabály miatt néhány héttel a kontinensviadal előtt két olyan válogatott már nem játszhat egymás ellen, amelyik ott lesz Franciaországban.

Amennyiben létrejön a mérkőzés, annak a Wembley Stadion adhat otthont. Oda 2010 augusztusa után térhet vissza a válogatott, akkor az angolok nyertek 2-1-re. A mieink Phil Jagielka öngóljával szereztek vezetést, a hazaiak végül Steven Gerrard duplájával fordítottak.

A Háromoroszlánosok az Eb-n a B-jelű négyesbe kerültek, Oroszország, Wales és Szlovákia mellé. A tornát az szbornaja ellen kezdik Marseille-ben, ők játsszák a második nap zárómérkőzését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik