Foci

Nikolicsért négymillió eurós ajánlat érkezett a Bundesligából

Állítólag a két csapat között már előrehaladott tárgyalások zajlanak.

A lengyel labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Varsó magyar támadója, Nikolics Nemanja kiváló őszi szezont tudhat maga mögött. A csatár 21 bajnoki mérkőzésen huszonegyszer talált az ellenfelek kapujába, amellyel toronymagasan vezeti a bajnokság góllövőlistáját.

Ilyen statisztikával rendelkező támadó esetében nem csoda, hogy az átigazolási időszakban felmerül a klubváltás lehetősége. Korábban felröppentek a hírek, melyek szerint az angol Premier League-ben sereghajtó Aston Villa, valamint a második vonalban vitézkedő Reading és Sheffield Wednesday is érdeklődik iránta.

A legfrissebb információk szerint most a Bundesligában szereplő Hamburg tett ajánlatot Nikolicsért, a németek négymillió euróért már januárban vinnék – erről számolt be a legia.sport.pl oldal. A lengyelek szerint a két klub között már előrehaladott tárgyalások folynak.

A Nemzeti Sport megkeresésére a futballista menedzsere, Filipovics Vladan nem kívánt részletekbe bocsátkozni. Annyi viszont elárult, nincs kizárva, hogy a válogatott támadó már januárban csapatot vált.

Az biztos, hogy Nikolics jelenleg is a Legia máltai edzőtáborában tartózkodik. A játékos az alábbi képet posztolta a Facebook-oldalára szerda délután.

Teljes erőbedobással! #Legia #Niko11 #Malta #trainingcampWith full power!

Posted by Nikolics Nemanja official on Wednesday, January 13, 2016

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik