Foci

Foci Eb 2016: Dzsudzsáknak jó megérzései vannak

dzsudzsák balázs (Array)
dzsudzsák balázs (Array)
A csoportellenfelek ismeretében a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya dicséretes visszafogottsággal, de bizakodóan néz a júniusi Európa-bajnokság elé.

“Soha nem éreztem még ilyet, soha nem volt ilyenben részem, izzadt a tenyerem. Izgultam na. Ami a végeredményt illeti, lehetett volna jobb és rosszabb is, de decemberben mondhatok én bármit, úgyis minden júniusban dől el” – fogalmazott a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a hétfői Nemzeti Sportban, az Eb-sorsolás alatti és utáni érzéseiről.

“A maximumot kell kihozni magunkból, ha sikerül, talán nem ér véget számunkra az Eb a csoportkör után. Boldog lennék, ha Magyarország lenne az úgynevezett meglepetéscsapat, ugyanakkor muszáj a földön maradnunk. Tudomásul kell vennünk, nem mi vagyunk  a favoritok, nem tőlünk rettegnek az ellenfelek” – folytatta Dzsudzsák Balázs.

“Első lépésként próbáljunk meg mindhárom riválisunkkal jó meccset játszani! Ha méltó vetélytársai leszünk Portugáliának, Ausztriának, Izlandnak, olyan nagy baj már nem érhet minket. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy jó megérzéseim vannak az Eb-vel kapcsolatban. Sorsolásunk ugyanúgy elfogadható, mint a pótselejtező előtt volt. A norvégok elleni csata során is a saját kezünkben volt a sorsunk, és Franciaországban sem lesz ez másként. Kizárólag tőlünk függ, mire megyünk” – fogalmazta meg a török Bursaspor szélsője megérzéseit.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik