Foci

Mindenki megnyugodhat, Cristiano Ronaldo újra a régi

A szerda este a Real Madrid portugál játékosáról szólt a Bajnokok Ligája. Minden értelemben.

Szó, mi szó, Cristiano Ronaldónak nem ment mostanában. Valahogy nem jöttek a gólok. Tizenkét forduló alatt szerzett nyolc góljával csak a hatodik a La Liga góllövőlistáján, ráadásul a harmadik fordulóban szerzett mesterötöse óta kilenc forduló alatt csak három találatot jegyzett.

A spanyol lapok szerint nehezen ért szót Rafa Benitezzel, sőt, a helyi média már azt is tudni vélte, ultimátumot adott az elnöknek, vagy az edző megy, vagy ő.

Úgy látszik valamiben megegyezhettek Florentino Pérezzel, mert szerdán Lvivben, a Sahtar Donyeck ellen 4-3-ra megnyert BL-meccsen újra a régi Ronaldót látta a közönség.

Konkrétan minden róla szólt. Bale beadásából ő fejelte az első gólt.

A másodikat és a harmadikat előkészítette. Előbb Modricnak adott gólpasszt,…

…majd Carvajalnak.

A negyediknél megint csak Bale szaladt el és ő volt jókor, jó helyen.

Akik meg nem szeretik a portugált, azok minden bizonnyal azt kérdezik, jó, jó, csapata mind a négy góljában benne volt. De hogy mit keresett az Arena Lviv gyepén?

A látottakkal Rafa Benitez edző is elégedett volt, annak ellenére, hogy 4-0 után a Real majdnem elszórakozta a sikert. “Megnyertük a csoportot, és idegenben négy gólt szereztünk. Négy–nullánál kicsit megelégedtünk, de számomra most az a legfontosabb, hogy sokáig jól játszottunk. Ez az első lépés a talpra állási folyamatban” – fogalmazott a mérkőzés után boldogan a Real edzője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik