Foci

Teljesült Storck kívánsága, sülve-főve együtt lesz a válogatott

Márciusig minden hónapban találkoznak a keret tagjai.

Arról már kedden is beszámoltunk, hogy a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck minél több összetartást szeretne a jövő évi Európa-bajnokság előtt. Az nso.hu szerda reggel arról számolt be, hogy a német mester márciusig összesen négy alkalommal hívja össze a keret tagjait.

Storck kedden találkozott az NB I-es klubok képviselőivel, amelyről Domonyai László, az MTK klubigazgatója adott bővebb tájékoztatást. A találkozón részt vett még Csányi Sándor elnök és Vági Márton főtitkár is, valamint a csapatok tulajdonosai, klubvezetői és vezetőedzői.

Domonyai elmondta, a kapitány már az utolsó NB I-es forduló (december 12.) után tartana egy összetartást, majd ezek után januárban, februárban és márciusban is találkozna a csapat. Ezekben az edzőtáborokban különböző felméréseket végeznének, valamint folytatódna a gárda összecsiszolása.

A klubok részéről mindenki támogatásáról biztosította a kapitányt, aki szeretné bevonni az U21-es válogatott néhány játékosát is a felkészülésbe.

Az utolsó, márciusi időszak mint a FIFA hivatalos versenynaptárának része válogatott mérkőzéssel bővül. A magyar tizenegy egy meccset vív március 24–29. között, az ellenfél egyelőre ismeretlen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik