Foci

Pintér Attilát utánozza Bernd Storck

Lapinformáció szerint az élvonalbeli bajnokság végeztével edzőtábort tarthat a szövetségi kapitány az NB I válogatottjainak.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy december 12-én, a 19. forduló után nem minden NB1-es labdarúgó mehet pihenőre. A válogatottaknak édes teher, hogy Bernd Storck december 15-től 3-4 napon keresztül Telkiben tart edzőtábort.

Megjegyezzük, utoljára Pintér Attila próbálkozott hasonlóval, ő is időről időre összehívta a keret Magyarországon tartózkodó tagjait.

Az ötletet se akkor, se most nem tartottuk rossznak, kiváltképp, ha az összetartást jobb, eredményesebb tartalommal sikerül megtöltenie a német szakembernek, mint Pintérnek.

Hogy miért van rá szükség? A 33. fordulóval jövő május 7-én zárul az OTP Bank Liga. A 2016-os Európa-bajnokság első mérkőzését június 10-én játssza a Francia válogatott, így egészen pontosan öt hét áll Bernd Storck rendelkezésére, hogy felkészítse a labdarúgó-válogatottat a bravúrnak számító pontszerzésre.

A szövetség elnöke, Csányi Sándor a pótselejtezők után hirdette ki, hogy az Európa-bajnokság végéig mindenképpen a német szakember vezeti a válogatottat. Storck akkor úgy fogalmazott: “Sok időpontunk nincs. Az Eb előtt csak márciusban és májusban van UEFA-nap.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik