Foci

A Barcelona sztratoszférikus és verhetetlen

A rómaiak mestere elismerte, akkor sem nyertek volna, ha ők szerzik meg a vezetést.

Kedd este az FC Barcelona labdarúgócsapata fantasztikus futballal 6-1-re kiütötte az AS Roma csapatát a Bajnokok Ligája csoportkör ötödik fordulójában. A találkozót követően a vendégek mestere Rudi Garcia így értékelte az összecsapást:

Mit is láthattunk ma? Egy sztratoszférikus és verhetetlen Barcelonát, amely jelenleg felülmúlhatatlan.

A francia mester ezután így folytatta: „Senki sem szeret veszíteni, ám ezúttal nem vagyok vigasztalhatatlan, egyértelműen a Barca a jobb – bár az elején mi is megszerezhettük volna a vezetést, és ha ez megtörténik, minden másként alakul. Persze így sem nyertünk volna. Az elején megpróbáltuk nyomás alá helyezni az ellenfelet, de akkor is gólt kaptunk, kétszer is, amikor védelmünk összes tagja a helyén volt. A mostani eredmény fényében lesz különösen értékes a Barcelona elleni hazai egy egy. A Barca egyértelműen a fellegekben jár most, a Barca világ legjobb csapata.

A római együttes jelenleg öt ponttal a második helyen áll az E csoportban, akárcsak a Bayer Leverkusen. Az egymás elleni eredmény a Farkasoknak kedvez, ugyanis a németországi 4-4 után hazai környezetben nyerni tudtak 3-2-re. Az utolsó körben Roma-BATE és Leverkusen-Barcelona mérkőzéseket rendeznek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik