Foci

Benítezzel vitetnék el a balhét a madridiak

Szombaton kissé kétkedve fogadtam az El Mundo Deportivo cikkét, miszerint egy esetleges vereség után meneszthetik a Real Madrid labdarúgócsapatától Rafa Benítez vezetőedzőt. Eltelt azonban egy nap és a Barcelona nem az, hogy legyőzte, hanem egyenesen földbe döngölte ősi riválisát az El Clásicón. Ráadásul idegenben, a Santiago Bernabéu Stadionban.

A folytatás előtt itt egy hosszabb összefoglaló:

A Marca vasárnap természetesen Benítez helyzetével foglalkozik, akit spanyolországi hírek szerint nem teljesen fogad el az öltöző. A madridi lap cikke szerint a vezetőségben is egyre többen vannak, akiknek megrendült a bizalma a szakemberben és már bánják, hogy anno elküldték Carlo Ancelottit.

Florentino Pérez egyelőre türelmes. A hétvége további részét arra szánja, hogy a hozzá közel álló emberekkel, illetve a kerettagokkal kiértékeli a történteket. A klubelnök sosem volt annak a híve, hogy szezon közben cseréljen edzőt, ezért is ez az óvatosság, de

jelenleg „helyzet” van a Real Madridnál és biztosak lehetünk benne, hogy ezt Pérez is szeretné megoldani.

A blancók 12 fordulót követően ugyan a másodikok, de hat ponttal vannak lemaradva a Barcelona mögött. Ha mindez nem lenne elég, a fővárosban a mutatott játékkal sem elégedettek, még akkor sem, ha éppen nyer a csapat. Cristiano Ronaldo pedig árnyéka önmagának egyelőre az idényben, sokan ezt is Beníteznek róják fel.

Könnyen megeshet tehát, hogy Benítez napjai meg vannak számlálva a Realnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik