Foci

Benítez állása lehet a tét az El Clásicón

Egy barcelonai lap szellőztette meg, hogy vereség esetén távoznia kell a Real Madrid vezetőedzőjének.

Szombaton kora este a világ nagy része Madridra, azon belül is a Santiago Bernabéu Stadionra koncentrál majd. Persze nem véletlen mindez, a spanyol labdarúgó-bajnokság soros fordulójában ugyanis Real Madrid-Barcelona mérkőzést rendeznek, amely

az év egyik legjobban várt sporteseménye.

Természetesen a spanyol lapok is lázban égnek már napok óta, így eshetett meg, hogy a madridi Marca külön cikket szentelt egy olyan Twitter-bejegyzésnek, amit percek múlva töröltek. A barcelonai El Mundo Deportivo sem akar lemaradni, ők azt dobták be a köztudatba, hogy Rafa Benítezt menesztik majd a Real éléről, amennyiben a fővárosiak elveszítik a szombati összecsapást.

Benítez irányításával nem éppen olyan focit játszik a Real, ami passzol a klub hagyományaihoz, ráadásul a válogatott szünet előtt a fővárosiak kikaptak a Sevillától, azaz a spanyol sajtónak két hete volt ezen és Benítez munkásságán csámcsogni. Ugyanakkor az El Mundo mondhatni tökéletesen időzítette a cikkét: egy nappal a rangadó előtt jelent meg.

Ennek megfelelően kell kezelni, akár fenntartásokkal is.

Biztos, ami biztos egy lehetséges utód nevét is bedobták: Zinedine Zidanét. A klublegenda jelenleg a Castillát edzi, Florentino Pérez pedig úgy tekint rá, mint a Real Madrid Guardiolájára.

Persze, ha a madridiak esetleg nyerni tudnának szombaton, akkor vélhetően teljesen más lesz majd Benítez megítélése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik