Foci

Bekő ultimátumot kapott Diósgyőrben

A vezetőség megerősítette a posztján, de markáns elvárásokat is megfogalmaztak vele és a csapattal szemben.

Finoman szólva sem brillírozik eddig a szezonban a DVTK labdarúgócsapata: a diósgyőriek 14 bajnoki forduló alatt mindössze négyszer nyertek, emellett három döntetlenjük és hét vereségük van. Ha mindez nem lenne elég, a Magyar Kupából az NB III-as Kozármisleny ejtette ki a borsodiakat.

Mindezek után nem annyira meglepő, hogy egy ideje téma a sajtóban és a szurkolók körében is Bekő Balázs vezetőedző sorsa. Több pletyka is napvilágot látott az elmúlt hetekben, a klub csütörtökök érezte elérkezettnek az időt, hogy értékelje a kialakult helyzetet és tájékoztassa a közvéleményt: Bekő Balázs folytatja a megkezdett munkát.

A sajtóban megjelent találgatásokra reagálva egyértelműen leszögezzük: a DVTK vezetőedzője változatlanul Bekő Balázs, akinek a munkája kapcsán a klub bizalma továbbra is él, annak ellenére, hogy az eredmények egyelőre elmaradnak az elvárásoktól

– olvasható a dvtk.eu-n megjelent közlemény, melyből az is kiderül, hogy az idei öt bajnokin még biztosan a Kecskemétről érkező tréner irányítja a csapatot. Ugyanakkor bizalom ide, vagy oda, ultimátumot is kapott Bekő a vezetőktől:

Az öt bajnoki mérkőzés vonatkozásában a többségi tulajdonos és a klubvezetés markáns teljesítendő elvárásokat határozott meg a vezetőedző és a csapat felé.

A DVTK vezetése végül fontosnak tartotta azt is megjegyezni, hogy amennyiben meneszteni kellene Bekőt, annak sem jogi, sem pénzügyi akadálya nem lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik