Foci

Balhé a válogatottnál, a kimaradó játékos berágott Storckra

A futballista nem akar tüzet csiholni, a német mesterrel pedig nem szeretne beszélni.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck szerdán kijelölte a bő keretét a Norvégia elleni november közepén esedékes Eb-pótselejtezőre. Nagy meglepetésre nem volt ott a listán Tőzsér Dániel neve. A Quenns Park Rangers középpályása végigjátszotta a selejtezőt, az északiak ellen azonban csak szurkolhat a társainak.

A futballista a Nemzeti Sport megkeresésére elmondta, rosszul esik neki, hogy a kapitány fel sem hívta őt. Mint mondta, másoktól kellett megtudnia, hogy nem tagja a keretnek. A német mesterrel azonban nem szeretne beszélni.

Keresem a szavakat, de nem akarok tüzet csiholni. Legyen nyugalom az edzőtáborban, és vegyük sikerrel a pótselejtezőt. A szövetségi kapitánnyal pedig nem akarok beszélni.

A nemzeti csapatnál nem ez az első balhés eset a pótvizsga előtt. Storck ugyanis korábban elküldte a válogatott szakmai stábjából Szabics Imrét, Sallói Istvánt és Andrusch Józsefet. Az ő helyükre érkezett Szélesi Zoltán, Holger Gehrke, valamint a legnagyobb név, Andreas Möller.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik