Foci

Dárdai: valamit rosszul csinálok?

Ezzel a címmel közölt írást a bild.de a hétvégi Schalke 04 - Hertha Berlin (2-1) mérkőzés után.

A Hertha BSC a Schalke 04 otthonában, emberhátrányban kapott ki 2-1-re szombaton, a Bundesliga 9. fordulójában. Ibisevicet már a 18. percben egyből pirossal zuhanyozni küldte a sporttárs. Ennek ellenére remekül tartotta magát Dárdai Pál csapata, Kalou révén kiegyenlítette a hazaiak egy gólos előnyét és a 91. percben még úgy tűnt, elhozza az egy pontot Gelsenkirchenből a Hertha.

A berliniek tíz emberrel sem bunkerfocit játszottak, rendre felfejlődtek támadásokhoz is, és épp egy ilyen akció végi labdavesztésből kontrázta le őket a Schalke a 92. percben.

A bild.de mellett a Kicker is Dárdai Pál mérkőzés utáni kérdését idézi. „A mérkőzés után megkérdeztem a srácoktól: valamit rosszul csinálok? Elképzelhető, hogy valamin változtatnunk kell? Azt kértem tőlük, gondolkodjanak ezen, és majd kedden várom a válaszaikat. Ugyanis kell a visszacsatolás. Az egymással szembeni őszinteség alapvetés a munkánk során” – fogalmazott Dárdai, aki a mérkőzésre is kitért persze.

„Le a kalappal a játékosok előtt! Rengeteget melóztak a srácok, még a mérkőzés végén is meg akarták nyerni a meccset. Meg kellett volna tartani az egy pontot, kissé naivak voltunk, tanulnunk kell a hibánkból” – értékelt a magyar edző.

A Hertha BSC veresége ellenére is ötödik a Bundesligában. A 10. fordulóban az újonc, nyolcadik Ingolstadthoz látogatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik