Foci

Pakson folytatja a focitrollok kedvenc csatára

Bajner Bálint (bajner bálint, )
Bajner Bálint (bajner bálint, )
Angol és német együttesek ajánlatait utasította vissza.

Bajner Bálint neve ismerős lehet minden magyar focidrukker számára. A 25. születésnapját novemberben ünneplő támadó azzal lett híres, hogy tavaly májusban úgy nyilatkozott, nem érdekli őt az NB I. Ezen kijelentése után az interneten rengeteg mém készült róla.

Népszerűsége azóta is töretlen, hiszen mikor az angol negyedik vonalban szereplő Notts County gárdájához igazolt, a magyar focitrollok elözönlötték a csapat Facebook oldalát, ahol “No Bajner, No Party” hozzászólásokkal kedveskedtek az angol klub munkatársainak. Ráadásul egy bajnoki mérkőzésre is kilátogattak az drukkerek, ahol ugyanezen rigmussal szurkoltak a támadónak.

A futballista nyár óta szabadon igazolható, csütörtökön pedig szerződést kötött az OTP Bank Ligában szereplő együttessel. A klub honlapjának írása szerint több német és angol csapat ajánlatát utasította vissza Bajner és hosszútávú szerződést kötött a tolnai gárdával.

A gárda vezetői külön megkérték a sajtó munkatársait, hogy a következő hetekben ne kérjenek interjút a labdarúgótól, aki szeretne a munkára és a családra koncentrálni.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik