Foci

Paulo Sousáék hátát nézi a mezőny

A listavezető Fiorentina három góllal legyőzte a vendég Atalantát az olasz labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában, így már két ponttal vezet a második Internazionale előtt.

A korábban a Videotont is trenírozó Paulo Sousa kinevezése eddig telitalálatnak bizonyul Firenzében. A Fiorentina nem csak szépen, de eredményesen is futballozik, vasárnap este az Atalantának sem adott egy fikarcnyi esélyt sem az együttes – az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a vendégek az 5. perctől kezdve emberhátrányban játszottak.

A magabiztos 3-0-s győzelemnek, na meg az Internazionale délutáni botlásának köszönhetően már a Fiorentina vezeti a Serie A-t, két pont az előnyük a milánóiak előtt.

A másik esti mérkőzésen a szebb napokat is megélt AC Milan katasztrofális verésbe szaladt bele hazai környezetben. Lorenzo Insigne volt a Napoli nyerőembere, aki előbb a 13. percben adott egy gólpasszt Allannak, majd maga is kétszer betalált. A végén még Ely szerzett öngólt, a nápolyiak 4-0-ra nyertek idegenben is, a Juventus után a Milant is legyőzték és kapaszkodnak egyre feljebb a tabellán, már a hatodikak.

Eredmények – Serie A, 7. forduló

AC Milan-Napoli 0-4 (0-1)
Fiorentina-Atalanta 3-0 (2-0)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik