Foci

Az MTK bombázójával és egy kapussal erősített a Vidi

Pölöskei Zsolt, Kovácsik Ádám (Array)
Pölöskei Zsolt, Kovácsik Ádám (Array)

Két igazolást jelentett be hétfőn a bajnoki címvédő.

Bajnoki címvédőként az OTP Bank Liga utolsó előtti helyén szerénykedő Videoton labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Pölöskei Zsolt és Kovácsik Ádám.

A nagy góljairól híres középpályás a legutóbbi két szezonban az MTK alapembere volt. Pölöskei így nyilatkozott: „Több ajánlatom is volt a nyáron, de úgy ítéltem meg, hogy a Vidiben lesz a legnagyobb esélyem a fejlődésre. Tavaly bajnokságot nyert a csapat, remekül teljesített, idén kicsit nehezebben indult a szezon, de biztos vagyok abban, hogy kilábalunk a hullámvölgyből.”

Fotó: vidi.hu

Kovácsik posztját tekintve kapus, az elmúlt nyolc évben Olaszországban légióskodott. A Reggina csapatához 16 évesen került ki, tagja volt az Egyiptomban U20-as világbajnoki bronzot nyerő csapatnak.

A 24 éves hálóőr a következőket mondta: „Július közepéig nem edzhettem csapattal, mert meg kellett várnom, hogy mi lesz a Reggina sorsa, utána viszont edzéslehetőséget kértem és kaptam a Ferencvárostól és a Honvédtól is, egyénileg is dolgoztam, szerintem pár közös gyakorlásután bevethető állapotban leszek. Célom, hogy bebizonyítsam mindenkinek, hogy egy jó kapus érkezett Fehérvárra és természetesen idővel szeretném magam beverekedni a kezdőcsapatba is.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik