Foci

Csellel happolja el a Chelsea Pedrót a MU orra elől

Pedro Rodriguez (Array)
Pedro Rodriguez (Array)

Eddig úgy tudtuk, hogy Pedro Rodriguez, a Barcelon spanyol válogatott csatára mivel kevés játéklehetőséget kap, ezért Anglia felé veszi az irányt. Egészen pontosan a Manchester United nyomult rá, és már mindenki elkönyvelte, hogy nagyjából 30 millió euróért cserébe Manchesterbe költözik. Aztán tegnap jött a hír, hogy feltűnt Londonban és mégsem a MU lesz a befutó, hanem a Chelsea.

 

Fabregas és gyönyörű barátnője eltérítenék Pedro Rodriguez manchesteri járatát
Fotó: europress 

De mitől változott meg minden, miként lehet, hogy Anglia ugyan stimmel, de hirtelen a Chelsea lesz a befutó. A telegraph.co.uk egészen ármányos cselszövész vázolt fel a játékos elcsábítása érdekében. A lap állítja, miközben Ed Woodward, az MU ügyvezető alelnöke nemrég Barcelonába utazott, hogy tető alá hozza az üzletet Chelsea egészen más útját választotta a játékos megszerzésének: nőkkel támad.

Marina Granovskaia – aki elég régóta Roman Abramovic tulajdonos bizalmi embere, nem mellesleg a Chelsea board tagja – a rendezője annak a cselszövésnek, amelyet Cesc Fabregas és a nála 12 évvel idősebb, libanoni barátnője, Daniella Semaan hajt végre. Fabregas ugyanis kiváló, baráti kapcsolatot ápol egykori csapattársával, Pedróval, de ennél is fontosabb, hogy Daniella, két gyermekének anyja is jóban van Pedro feleségével, Carolina Martinezzel.


Nem mindegy melyik város utcáin tolja a babakocsit Carolina Martinez és férje Pedro Rodriguez
Fotó: europress 

A hírek szerint a középpályás a csatárt, barátnő a feleséget napok óta arról győzködi, mennyivel jobb az élet Londonban, mint Manchesterben. A háttérben Marina Granovskaia, Jose Mourinho és az elefántcsont toronyban Abramovic abban bízik, hogy Pedro elfelejti Louis van Gaált és a Stamford Bridge-re költözik.

A Chelsea két forduló alatt egyetlen pontocskát szerzett, két rúgott és öt kapott góllal a tizenhatodik a tabellán. A portugál trénernek mindenképp szüksége lenne egy gólerős csatárra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik