Foci

Az Örökrangadóval folytatódik az NB I

leandro (Array)
leandro (Array)

Az ötödik forduló összes mérkőzését szombaton rendezik.

Szombaton már az ötödik fordulóval folytatódik az OTP Bank Liga küzdelemsorozata. A játéknapon több pikáns mérkőzést is rendeznek, de legérdekesebb minden kétséget kizárólag az Örökrangadó.

Este, 20.30 órás kezdettel a Ferencváros az MTK csapatát fogadja a Groupama Arénában. A legnagyobb hagyománnyal bíró magyar futballmeccset immár 207. alkalommal rendezik meg. A Fradi négy meccs után száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. László Csaba együttese pedig harmadik, hét megszerzett ponttal.

Fotó: MTI

Érdekesség, hogy a legutóbbi tíz, Ferencváros pályaválasztásával megrendezett mérkőzést kivétel nélkül a zöld-fehérek nyerték.

Rangadót rendeznek Miskolcon is, két rossz formában lévő csapat részvételével. A Diósgyőr a legutóbbi fordulóban méretes zakót kapott (5-0) az MTK-tól, míg a Debrecen hazai közönség előtt bukott el a Haladás ellen.

18.00 órás kezdettel rendeznek még egy nagy mérkőzést a fővárosban az Örökrangadó előtt. A tabellán második Újpest fogadja a negyedik Honvédot. A lila-fehérek szép futballal rukkoltak elő az eddigi négy fordulóban, amely eredménnyel is párosult. A kispestiek a három hazai meccsükön szereztek hét pont, Pakson viszont simán kikaptak. Kérdés mire mennek távol a Bozsik Stadiontól.

Szombathelyen két jó formában lévő csapat találkozik, míg a Fáy utcában az újonc Vasas simán megnehezítheti a bajnoki címvédő Videoton dolgát.

A forduló utolsó mérkőzésén a pontvadászat egyetlen nulla pontos gárdája, a Békéscsaba Felcsútra látogat, a Pancho Arénába.

OTP Bank Liga, 5. forduló

Újpest – Budapest Honvéd 18.00
Haladás – Paks 18.00
Puskás Akadémia – Békéscsaba 18.00
Vasas – Videoton 18.00
Diósgyőr – DVSC-TEVA 18.00 (TV: M4)
Ferencváros – MTK 20.30 (TV: M4)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik