Foci

Nem számolnak Dzsudzsák Balázzsal

Dzsudzsák Balázs (Array)
Dzsudzsák Balázs (Array)

Négy meccsen eddig 45 percet játszott a szélső.

Újabb bajnoki forduló telt el az orosz labdarúgó-bajnokságban, amelyen Dzsudzsák Balázs nem kapott szerepet. A Dinamo Moszkva válogatott szélsője a szombati Anzhi elleni bajnokit is a kispadról nézte végig.

A nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy hol folytatja pályafutását a labdarúgó. Szinte naponta jelennek meg új hírek vele kapcsolatban. A legkomolyabb érdeklődő a Hertha Berlin, amelynek azonban nincs elég pénze, legalábbis egyelőre. Merthogy Ronny esetleges berlini távozásával megnyílna az út Dzsudzsák előtt, aki a válogatott után ismét együtt dolgozhatna Dárdai Pállal.

Fotó: Europress Fotóügynökség

A Dinamo Moszkva úgy tűnik, nem ragaszkodik már a játékoshoz, az eltelt négy fordulóban mindössze egy félidőt játszott a futballista, azt is az első fordulóban. Utána viszont csak a kispadon foglalt helyet, sorrendben a Mordovia Saransk, a Lokomotiv Moszkva, és legutóbb korábbi csapata, az Anzhi ellen.

A válogatott szempontjából sem mindegy, hogy Dzsudzsák mennyire lesz játékban a két nagyon fontos szeptemberi Eb-selejtező előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik