kondás elemér (Array)
Foci

Hazai pályán javítana a Debrecen

Egy mérkőzést maradt vasárnapra az OTP Bank Ligából.

Az Európa Liga-selejtezőben elszenvedett kettős vereség után a hazai bajnokságban próbál meg javítani a DVSC-TEVA csapata. Kondás Elemér gárdája a Haladást fogadja a 20.15 órakor kezdődő találkozón, amelyet az M4 élőben közvetít.

A debreceni alakulat eddig három meccsen öt pontot szerzett. A Békéscsaba elleni siker után jött a Puskás Akadémia, és a Budapest Honvéd elleni döntetlen. A Loki a legutóbbi négy hazai meccsét megnyerte a szombathelyiek ellen, ráadásul úgy, hogy gólt sem kapott.

Fotó: MTI

Talán a Haladás sorsolása a legnehezebb az összes NB I-es közül. A Mészöly Géza irányította gárda sorrendben a Fradi, a Videoton, és az MTK ellen lépett pályára. Vasárnap este sem lesz könnyebb dolguk.

A jelenlegi listavezetőtől kikaptak, viszont nyertek a címvédő otthonában. A fővárosi kék-fehérek ellen pedig egy agyonnyert meccset adott le döntetlenre a csapat.

A Haladás a legjobb csapatával utazhat a Nagyerdei Stadionba, a Debrecen viszont csapatkapitánya, Szakály Péter nélkül kénytelen pályára lépni.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.