Foci

Bernd Storck megfogalmazta a legfontosabb célját

bernd storck (Array)
bernd storck (Array)

A magyar labdarúgó-válogatott múlt héten kinevezett szövetségi kapitánya szerint a leglényegesebb, hogy a játékosok számára példakép tudjon lenni.

A Dárdai Pált váltó szakember az M4 Sport Sport7fő című műsorában beszélt mentalitásáról. “Egy edzőnek példaképnek kell lennie. Nagyon fontos, hogy így tekintsenek rá a játékosai. Ez a leglényegesebb feladata” – mondta Bernd Storck.

Mi mondjuk ezt kicsit másképp látjuk. Ha eredményes lesz, elfogadják a játékosok és a szurkolók is. Talán ekkor még példakép is lesz egyszer. Ha nem, nem.

A csatorna megszólaltatta Mervó Bencét, a júniusi U20-as világbajnokság társgólkirályát, aki a vb-n dolgozott már a német szakember irányítása alatt. “A kapitány szokott poénkodni is a megbeszéléseken. Ezek az alkalmak egyébként jó hosszúak szoktak lenni, ahol sok mindent átbeszélünk” – nyilatkozta a támadó. Sztancsik Tamás, a válogatott kommunikációs vezetője elmondta, most azon dolgoznak, hogy Bernd Storck minél több kerettaggal tudjon találkozni és erre ne csak a románok elleni mérkőzés hetében kerüljön sor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik