Foci

Válaszoltak a szurkolók Kubatov feleségének

Ferencváros (Array)
Ferencváros (Array)

Ahogyan arról írtunk, Kubatov Ágnes, a Ferencváros elnökének felesége nyílt levelet írt a szurkolóknak címezve. A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldalra kikerült az FTC drukkereinek válasza, amit szintén közlünk kommentár nélkül:

„A CSALÁD SZENT ÉS SÉRTHETETLEN!

Tisztelt Ágnes!

Az ön férje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezzünk tüntetést, hanem oda menjünk, ahol problémánk van. Legyen az egy MLSZ elnök háza vagy épp egy klubelnöké. Az ön férje azt is mondta, őt szidjuk nyugodtan amíg bírjuk, mert őt az nem érdekli.

Ön helyénvalónak tartja, hogy kopasz, zavaros hátterű verőlegények látogatnak meg minket otthonunkban, vagy a munkahelyünkön és fenyegetnek minket?

Kubatov Ágnes levele

Ön helyénvalónak tartja, hogy több ezer kilométert utazunk szeretett klubunkért egy idegen országba, hogy szurkoljunk neki, de saját vezetőink jóvoltából még a városba sem léphetünk be és kiutasítanak minket Boszniából vagy épp Horvátországból?

Ön helyénvalónak tartja, hogy hétről hétre „véletlenszerű” NAV ellenőrzéseket tartanak több szurkoló munkahelyén?

Ön helyénvalónak tartja, hogy nyomozók jelennek meg az otthonunkban a rendőrségre beérkezett „névtelen telefonhívásokra” hivatkozva?

Ön helyénvalónak tartja, hogy az ön férje intézkedései nyomán több ezer ember, köztük családok, nők és gyermekek nem tudják buzdítani a lelátón szeretett csapatukat, ami számukra az egész életüket jelenti?

Ezek mind-mind a történelem egy sötétebb korszakát idézik meg számunkra!

Ön szerint ezt meddig kell tűrnünk?

Ön el tudja képzelni, hogy egy több ezres nagyságrendű tömeg ok nélkül tüntet valakinek a házánál?

Kedves Ágnes! Igaz az a hír, hogy amíg ezres nagyságrendű tömeg tüntetett az önök háza előtt, addig a házban több, a klub alkalmazásában álló börtönviselt ember tartózkodott, köztük egy gyilkosságért elítélt személy? Ön ilyen embereket beenged a házába, ahol a 12 éves kislányukat nevelik?

Tájékoztatásul közöljük, nem nyomtattunk pólókat Kubatov családfa címszó alatt. Ha az ön férje ezzel rémisztgeti önt, kérjük szóljon rá, hogy ne tegye! Mi is csak egy darab ilyen pólóról láttunk egy képet az interneten, de a tüntető ultrák egyike sem viselt ilyen pólót.

A család nálunk szent és sérthetetlen. Nem bántanánk sem önt, sem családját. Az ön férje azonban folyamatosan bántja a „fiait”. Legalábbis nemrég még így nevezte ezt a több ezer embert, akik a Fradi családjának a tagjai és akik ellen fordult.

Mi is kértünk a férjétől sok mindent, például azt, hogy távozzon a társaival együtt és fejezzék be a szurkolók üldözését! Ezt kérni is fogjuk, amíg el nem érjük a célunkat!

Kérjük, beszéljen férjével!

Köszönjük,

Ferencváros szurkolók

HAJRÁ FRADI!”

A CSALD SZENT S SRTHETETLEN!Tisztelt gnes!Az n frje eddig mindig azt mondta, hogy ne a stadionhoz szervezznk…

Posted by Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül on 2015. július 27.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik