Foci

Fővárosi rangadókkal folytatódik az NB I

Diosgyor-Vasas(650x433).jpg (Array)
Diosgyor-Vasas(650x433).jpg (Array)

Négy mérkőzést rendeznek szombaton az első osztályban.

A hétvégén rendezik az OTP Bank Liga második fordulóját. Az előző körrel megegyezően négy találkozót rendeznek szombaton, kettőt pedig vasárnap, a televízió pedig három meccset sugároz élőben.

A forduló nyitómérkőzése a Budapest Honvéd – MTK összecsapás. A találkozó már napok óta tartogat beszédtémát, ugyanis az eredeti hat órás kezdési időpont 15.30-ra módosult. A két gárda az MLSZ-hez fordult, mindhiába. A hazaiak kapusa Kemenes Szabolcs ki is akadt a szövetség illetékesére.

Fotó: MTI

Délután hat órától két mérkőzést rendeznek. Székesfehérváron a problémákkal küzdő, a Bajnokok Ligájában épphogy csak továbbjutó Videoton fogadja a Haladást. Mindkét gárda vereséggel kezdte a szezont, egymás ellen javíthatnak.

Paksra látogat az újonc Békéscsaba. A Debrecen ellen drámai módon vereséget szenvedő vendégek az Újpest ellen döntetlent hazaiak ellen szerezhetik meg első pontjaikat. Csertői Aurél a múlt héten úgy fogalmazott, akkor értékes az újpesti egy pont, ha a Békéscsaba ellen győznek.

A nap záró mérkőzése lehet talán a legjobb szombaton. A tavalyi másodosztályú bajnok Vasas az Újpestet fogadja a Fáy utcában. A hazaiak vereséggel indítottak Miskolcon, de rengeteg helyzetet elpuskáztak. A lila-fehérek hiába játszottak fölényben a Paks ellen, gólt nem sikerült szerezniük.

Az M4 Sport a két fővárosi rangadót közvetíti élőben.

OTP Bank Liga, második forduló

Szombat:
Budapest Honvéd – MTK 15.30 (TV: M4)
Paks – Békéscsaba 18.00
Videoton – Haladás 18.00
Vasas – Újpest 20.30 (TV: M4)

Vasárnap:
Ferencváros – Diósgyőr 18.00 (TV: M4)
Debrecen – Puskás Akadémia 18.00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik