Foci

Kubatov háza elé vonulnak a Fradi ultrái

ferencvárosi szurkolók (Array)
ferencvárosi szurkolók (Array)

A Ferencváros szurkolói a klubelnök otthonánál demonstrálnak majd hétvégén.

Kubatov Gábor és a drukkerek közti viszony az előző szezon kezdetekor romlott meg különösképp, amikor az FTC-nél bevezették a vénaszkenner használatát a belépésnél.

Nemrégiben az MLSZ az NB I-es csapatok kezébe adta a döntés jogát a szurkolói kártyáról, amit a Fradinál még így sem töröltek el. Sőt, az idegenbeli meccsekre is csak kártyával lehet belépni, így hiába utaztak el a szurkolók Bosznia-Hercegovinában a Zeljeznicar elleni összecsapásra, nem engedték be őket a stadionba. Ezen felbuzdulva pedig Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere ki is osztotta Kubatovot.

Fotó: MTI

Úgy látszik, most már elszakadt a cérna az ultráknál, a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport ugyanis a Facebook szervez tüntetést.

“Vasárnap a Diósgyőr elleni mérkőzés után Kubatov Gábor háza előtt fogunk demonstrálni. Elég volt az ámokfutásából, ha nem hajlandó leülni velünk és továbbra is az elnökségének legfontosabb feladata az, hogy ellehetetlenítse, kitiltsa, megalázza a saját szurkolótáborát, akkor a Klubtól mennie kell! Nyomatékosítsuk még jobban a véleményünket, hátha végre meghallja!” – olvasható az esemény leírásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik