Foci

Saját stadionjában fogadná a Vasas az Újpestet

illovszky rudolf stadion (Array)
illovszky rudolf stadion (Array)

Az angyalföldi klub az Illovszky Stadiont „jelölte meg” a szombati meccs helyszínéül.

A Vasas labdarúgócsapata az Illovszky Stadionban lépne pályára az Újpest ellen az OTP Bank Liga 2. fordulójában. Erről a szerdai stadionbejárást követően tájékoztatta az együttes a Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ).

Markovits László, a Vasas SC elnöke erősítette meg a klub honlapjának, hogy „a jelen pillanatban még NB I-es stadionlicenccel nem rendelkező Illovszky-stadiont” jelölte meg a szombaton 20.30-kor kezdődő találkozó helyszíneként, még a szerdai határidő lejárta előtt.

„A mai bejárás és az illetékes hatóságok visszajelzései is megerősítették, hogy gyakorlatilag mindennel sikerült elkészülnünk” – fejtette ki Markovits.

„Ezért is született meg a döntés részemről, hogy bár a világítás kapcsán még némi kockázat fennáll, az Illovszky Stadiont jelöljük meg a hétvégi meccs helyszíneként” – mondta a klubelnök. Hozzátette: a korszerűsített világítás péntekre készül el, ekkor kerülhet sor a hivatalos próbára, illetve a jegyzőkönyv elkészítésére, amely alapján megszülethet a végleges jóváhagyás az MLSZ részéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik