Foci

Augusztus elejétől lehet jegyet venni a magyar-román meccsre

groupama aréna (Array)
groupama aréna (Array)

Augusztus 3-án kezdődik a jegyértékesítés a szeptember 4-én rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai beszámolója alapján a találkozóra négy árkategóriában lehet belépőt venni, a kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a szurkolói kártyával rendelkezők az interneten, a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában, valamint a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146) működő Ticket Express jegyirodákban vásárolhatják meg belépőjüket. Ugyanakkor akik nem rendelkeznek szurkolói kártyával, azok csak utóbbi kettőben juthatnak jegyhez személyi azonosításra alkalmas igazolványuk bemutatásával. Nekik fontos tudniuk, hogy azonosításra alkalmas okmányukat a mérkőzésre is el kell hozniuk, a rendezők ugyanis a beléptetéskor elkérik és összevetik a mérkőzésjegyen szereplő adatokkal.

A szeptember 7-én, Belfastban megrendezésre kerülő Észak-írország – Magyarország Eb-selejtezőre szintén már augusztus 3-tól lehet jegyet váltani.

A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (kb. 16 000 Ft) lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik