Foci

Gyenge meccsen döntetlen Újpesten

Újpest - Paks (Array)
Újpest - Paks (Array)

Hiába játszottak fölényben a lilák, a meccs helyzetét a Paks hagyta ki.

Négy új szerzemény is bemutatkozott az Újpest együttesében az OTP Bank Liga nyitófordulójában.

Aktívabban kezdett a lila-fehér gárda, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a nem túl mozgalmas első félidőben. Sőt, a Paks előbb adódott igazán nagy helyzet. A 44. percben egy szabadrúgás-kombináció után Lenzsér fejelt öt méterről fölé.

Fotó: Facebook

A második 45 perc során már valamivel lüktetőbb volt a találkozó. Az 51. percben Nagy Gábor lövése csattant a kapufán. A hazaiak rengeteg szögletet végeztek el, de abból egy sem volt veszélyes.

A 75. percben Könyves labdája után Bartha 12 méterről senkitől sem zavartatva Balajczába lőtte a lasztit, elpuskázva ezzel a paksi meccslabdát. Suljic még egy veszélyes lövéssel jelentkezett, de az eredmény nem változott. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy Kálnoki Kis Dávidot második sárga lappal kiállította Szabó Zsolt játékvezető a ráadás perceiben.

Eredmény – OTP Bank Liga,első forduló

Újpest FC – Paksi Fc 0-0

Szusza Ferenc Stadion, Játékvezető: Szabó Zsolt

Újpest: Balajcza – Heris, Kálnoki Kis, Litauszki, Mohl – Sankovic (Bardhi 71.), Balogh B. – Nagy G., K. Hazard (Filkor 76.), Sallói D. – Suljic

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Kecskés (Szakály D. 75.), Kesztyűs, Bertus – Hahn (Kővári 89.), Balázs Zs. (Könyves 46.), Bartha

Gólszerző: –

Sárga lap: Kálnoki Kis (32.), Litauszki (42.) illetve Gévay (28.), Bartha (50.), Bertus (53.)

Piros lap: Kálnoki Kis (92.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik