Foci

Megmutatjuk milyen gólokat lőtt Rivaldo és a fia egyazon meccsen

A brazil világbajnok és fia, Rivaldo Jr. is gólt szerzett a Mogi Mirim színeiben a Macae elleni brazil másodosztályú bajnokin.

Micsoda ritka pillanat, öröm lehet az, amikor az apa és a fia egy csapatban játszik hivatalos bajnoki meccset, de nem a megye kettőben, vagy valami amatőr, kispályás ligában, hanem a brazil másodosztályban. Hát még, ha mindketten gólt is szereznek. Márpedi a Rivaldo-családot ez az öröm érte.

 Rivaldo Jr. letérdelt apja előtt
Forrás: youtube.com 

A brazil világbajnok, aki a Mogi Mirim klubelnöke is egyben büntetőből talált be a 17. percben, míg a 20 esztendős Rivaldo Jr. az első félidőben duplázott kedden, a Macaé ellen 3-1-re megnyert találkozón. “Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem, és hogy a fiam duplázni tudott” – nyilatkozta büszkén Rivaldo a mérkőzés után.

Az 1999-ben aranylabdás játékos a múlt hónapban jelentette be, hogy a kiesés elkerüléséért küzdő csapaton leginkább úgy tud segíteni, ha “néhány mérkőzésen” beszáll a játékba. Egy év és három hónap kihagyás után múlt kedden lépett újra pályára az addig nyeretlen együttesben, amely 2-1-re győzni tudott a Nautico ellen.

Rivaldo a brazil válogatottal 2002-ben vb-t nyert, Európában többek között az FC Barcelonában és az AC Milanban is megfordult, utóbbival 2003-ban győzött a Bajnokok Ligájában, visszavonulását pedig tavaly márciusban jelentette be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik