Foci

Sallói elárult egy titkot Dárdai jövőjével kapcsolatban

sallói istván (Array)
sallói istván (Array)

A magyar válogatott szakmai stábjának tagja újdonságot osztott meg az M1 nézőivel.

A német sajtó a közelmúltban többször is arról cikkezett, hogy Dárdai Pál biztosan távozik a nemzeti csapatunktól, mivel kinevezték a Hertha BSC vezetőedzőjének és nyártól csak a berliniekkel foglalkozik.

A gárda szombaton 1-0-ra győzött a finnek vendégeként az Eb-selejtező hatodik fordulójában, a talákozót követő sajtótájékoztatón pedig a szakember elmondta, saját bevallása szerint nem tudja mi szerepel klubja, a Hertha BSC és a magyar szövetség között kötött megállapodásban. Azt azért megjegyezte, “nehéz őt innen kiszakítani”, azaz arra utalt, hogy ő szívesen folytatná a munkát a nemzeti együttesnél.

Fotó: mediaklikk.hu

Sallói István hétfőn reggel az M1 televíziós csatornának úgy nyilatkozott, ő úgy véli, a jövőben is Dárdai irányítja majd a válogatottat.

“Nekem azt mondta, ha elárulhatok egy ilyen személyes titkot, hogy a jóisten kezében van az ő sorsa, ha nyerünk, akkor marad” – beszélt az együttes megfigyelője.

A mieink egyébként jelen állás szerint Eb-résztvevők, ugyanis vezetik a harmadik helyen álló válogatottak rangsorát tíz ponttal, ami egyenes ágú kvalifikációt ér a kontinensviadalra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik