Foci

“Lázár János mosolya kísértse ezt a bírót élete végéig”

fahad al-mirdasi (Array)
fahad al-mirdasi (Array)

Ilyen és ehhez hasonló kommentekkel árasztották le az U20-as foci-vb hivatalos Facebook-oldalát a magyar felhasználók a brazilok ellen elszenvedett vereség után.

Mint ismert, U20-as labdarúgó-válogatottunk 2-1-es vereséget szenvedett az Új-Zélandban zajló világbajnokság csoportkörének második meccsén Brazília legjobbjaitól.

A mieink szint végig tíz emberrel játszottak, a dél-amerikai gárda pedig a hajrában egy igencsak vitatható büntető nyomán szerezte meg a győzelmet.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség létrehozott egy Facebook-oldalt a világesemény számára, a meccs után pedig az összes létező posztot magyarok lepték el hozzászólásaikkal. Többségük Fahad Al Mirdasi játékvezetőt szapulta szavaival.

 Fotó: Europress fotóügynökség

“Hogy Lázár János mosolya kísértse ezt a bírót élete végéig!” – írta az egyik feldühödött kommentelő.

Egy másik úgy fogalmazott, “ennyi erővel román bíró is vezethette volna a meccset”, de akadt olyan honfitársunk is, aki szerint “ennek a sporinak áramot kellene vezetnie nem meccset!”.

“Ekkora műesést Stallone se csinált a Rocky-filmekben. Ki adott bírói licencet ennek a tevepásztornak?” – olvasható a közösségi portálon a komment.

A magyarokból láthatóan nagy frusztrációt váltott ki a szaúd-arábiai bíró tevékenysége. Vigyázni kell ugyanakkor a kommentáradatra, hisz emlékezhetünk rá, hogy nem is olyan régen a Notts County csapata blokkolt minden magyar felhasználót, miután Bajner-lázban égett az ország.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik