Foci

Ez volt a BL-szezon legbénább bedobása

Iker Casillasnak ezt még gyakorolnia kell.

Azt már megénekeltük, hogy mekkora bravúrt mutatott be szerda este a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa, Iker Casillas, aki Claudio Marchisio lapos lövését ütötte oldalra. A rutinos hálóőr a hajrában azonban egy bakit is elkövetett, pedig csak annyi lett volna a dolga, hogy bedobja a labdát.


Itt még minden rendben volt
Fotó: Europress Fotóügynökség

A Real Madrid minden erejét mozgósította, hogy megszerezze a második gólt is a Juventus ellen és így hosszabbításra tudja menteni a Bajnokok Ligája elődöntőjének második meccsét, azonban nem sikerült feltörni a torinói védelmet. Egyszer ráadásul kulcspillanatban veszítette el a labdát a spanyol együttes: egy felszabadítás után a Real Madrid a saját térfelén végezhetett el bedobást, a kapujából kifutó Casillas vállalta magára a műveletet, ám a labda a kesztyűjébe ragadt, így végül szabálytalanul végezte el a mozdulatsort – a Juventus jöhetett. Mindez ráadásul a hosszabbítás negyedik, utolsó percében történt…

A folytatás ismert, a Juventus már magabiztosan kihúzta a meccs végéig, a hazai 2-1-es győzelem után így 1-1-et ért el és nagy meglepetésre ott van a berlini döntőben, melyet majd a Barcelona ellen vív meg.

Videó – Casillas elrontott bedobása:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik