Foci

28 labdarúgóklub nem kapott licencet az MLSZ-től

MLSZ(1)(960x640).jpg (mlsz, )
MLSZ(1)(960x640).jpg (mlsz, )

Tíz klub örülhet csupán azok közül, akik a 2015/16-os első és másodosztályú induláshoz un. klublicenc kérelmet nyújtottak be. A Győri ETO FC csak egy a sok közül. 

“Az ülés során összesen 10 klub kapta meg a kért licencet és 28 klubnak kell további hiánypótlás keretében teljesíteni a Klublicenc Szabályzatban megfogalmazott elvárásokat” – olvasható az mlsz.hu-n. A szövetség hangsúlyozta, hogy a hiánypótlásról szóló döntés nem jelenti a licenckérelem elutasítását. A hiánypótlás május 8-ig tehetik meg az egyesületek és a licencadó bizottság május 12-én hoz végleges döntést.

 Csak az léphet pályára, aki megfelel MLSZ licenc szabályzatának
Fotó: mlsz.hu 

MLSZ licence kérelem:

NB1-re megkapták:
DVSC-TEVA, FERENCVÁROSI TC, VIDEOTON FC, BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE, GYIRMÓT FC GYŐR, MVM-PAKS, PUSKÁS AKADÉMIA FC

NB2-re megkapták:
AQVITAL-PUBLO CSÁKVÁR, KOZÁRMISLENY, FC AJKA 

Hiánypótlásra kötelezettek:
BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ, BUDAÖRSI SC, BUDAPEST HONVÉD, CEGLÉDI VSE, DUNAÚJVÁROS PASEDVTK, FGSZ SIÓFOK, GYŐRI ETO FC, KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC, KISVÁRDA-MASTER GOOD, KTE-PHOENIX MECANO, LOMBARD FC PÁPA, MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC, MTK BUDAPEST, NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC, PMFC-MATIAS, PUTNOK VSE, SOPRONI VSE-GYSEV, SOSROKSÁR SC, SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA, SZOLNOKI MÁV FC, SZOMBATHELYI HALADÁS, SZTK-ERIMA, ÚJBUDA TC, ÚJPEST FC, VÁC FC, VASAS FC, ZTE FC
 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik