Foci

Bevette Miskolcot a Videoton

feczesin róbert (feczesin róbert)
feczesin róbert (feczesin róbert)

A székesfehérvári együttes simán győzte le a Diósgyőrt az OTP Bank Liga 24. fordulójában.

A tabellát toronymagasan vezető Vidi vasárnap kora délután az elmúlt hetekben gyenge formát mutatót DVTK vendége volt.

Joan Carrillo együttese már az első perctől kezdve nagy nyomást helyezett a házigazdákra, ám Antal nagyobbnál nagyobb bravúrjainak köszönhetően kihúzta kapott gól nélkül a szünetig a Diósgyőr.

 Fotó: MTI

A térfélcserét követően aztán rögtön megtört a jég, Feczesin lövését ugyan még hárítani tudta a hálóőr, a kipattanót Oliveira vágta a hálóba közelről.

Bő tíz perccel később el is dőlt a három pont sorsa, Nikolics indításával Gyurcsó ugrott ki, majd passzolt Feczesin elé, aki az üres kapuba gurított.

A ráadásban Griffiths góljával ugyan még szépített a vendéglátó, egyenlíteni már nem tudtak, így a fehérváriak továbbra is 11 ponttal vezetik a bajnokságot a második MTK előtt.

Eredmény – OTP Bank Liga, 24. forduló:

Diósgyőri VTK-Videoton FC 1-2 (0-0)
Miskolc, 4000 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Griffiths (92.), illetve Oliveira (47.), Feczesin (58.)

sárga lap: Szolnoki (42.)

Diósgyőri VTK: Antal – Okuka, Alves (Kristic, 39.), Szalai V., Németh M. – Marjanovic (Gosztonyi, 72.), Egerszegi, Bognár (Jenner, 59.), Koman, Takács T. – Griffiths

Videoton FC: Calatayud – Szolnoki, Juhász R. (Fejes, 85.), Vinícius, Stopira – Gyurcsó, Sándor Gy. (Trebotic, 68.), Nikolics, Simon Á., Oliveira – Feczesin (Ivanovszki, 71.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik