Foci

Magyar-görög: Torghelle megmondta a tutit

torghelle sándor (torghelle sándor)
torghelle sándor (torghelle sándor)

Az MTK támadója szerint nem lesz könnyű dolga a válogatottnak a görögök elleni vasárnapi Eb-selejtezőn.

Torghelle Sándor a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, Görögországban mindenki győzni akar, ha felmennek a pályára, nagyon odateszik magukat.

“A görög bajnokság nem annyira technikailag, inkább fizikálisan erős, erre lehet számítani a válogatottjuktól a vasárnapi mérkőzésen is. Amikor ott játszottam, lenyűgöztek a körülmények, a szurkolók, húsz-harmincezren jártak minden meccsre. Imádják a labdarúgást, de kritikusak is” – nyilatkozott az ék.

Fotó: MTI

Hozzáfűzte, a Panathinaikoszban van még olyan, aki most is a keret tagja, és véleménye szerint nem véletlenül vannak ott még mindig.

“Nem lesz könnyű feladatunk. Aki azt gondolja, hogy simán nyerünk, mert ellenfelünk az utolsó helyen áll, nagyon nagy tévedésben van. A görögök az életükért küzdenek vasárnap, mindenképpen el kell hozniuk a három pontot tőlünk, ha versenyben akarnak maradni” – folytatta.

Arra a kérdésre, hogy mi kell a sikerünkhöz, így felelt:

“A kapustól a csatárig mindenkinek együtt kell mozognia. Nem kell sietnünk, ők vannak eredménykényszerben, nekünk jó az iksz is. Pali nagyon jól tudja, hogyan kell ezt elérnünk. Biztos, hogy nem rohanunk ki. Nekik ugyan kell a győzelem, de azt sem hiszem, hogy ők ránk rontanának, mert tudják, hogy jól kontrázunk. Ha ki kell már jönniük, akkor remélem, hogy lesz helyünk gólt szerezni” – zárta szavait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik