Foci

Balotelli megköszönte, hogy lefogták a drukkerek

Mario Balotelli (mario balotelli, )
Mario Balotelli (mario balotelli, )

Mario Balotelli közel állt ahhoz, hogy kiállítsák őt a Manchester United elleni rangadón, ám a hazai szurkolók a támadó segítségére siettek. Az olasz csatár az egyik közösségi portálon mondott köszönetet a drukkereknek.

Mario Balotelli a második félidőben lépett pályára a Manchester United elleni rangadón. A liverpooli támadó egy alkalommal összetűzésbe keveredett Chris Smallinggal, ám a hazai drukkerek lefogták játékosukat, ezzel megmentve őt a kiállítástól. Balotelli a találkozó után az egyik közösségi portálon köszönte meg a szurkolók támogatását.


“Minden erőfeszítésünk ellenére sem sikerült úgy a találkozó, ahogy szerettük volna. Egy dolog azonban biztos: nem voltam egyedül a pályán”– írta.

Bár továbbra sem jönnek a gólok, egyre több olyan hírről lehet hallani, miszerint az olasz fenegyerek jól érzi magát Liverpoolban. A játékos ügynöke nemrég arról számolt be, hogy a Vörösök trénere, Brendan Rodgers törődik ügyfelével, ami máshol nem volt szokványos, most pedig a játékos mondott köszönetet az Anfield szurkolóinak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik