Foci

Nem Ibrának kell a PSG, a PSG-nek kell Ibra

zlatan ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
zlatan ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

Az utóbbi napokban szárnyra kaptak olyan hírek, hogy Ibrahimovic kirohanása könnyen párizsi karrierjének a végét jelentheti. A csatár ügynöke egy elég merész kijelentéssel indokolta, hogy miért is kell a PSG-nek ügyfele.

Mint az várható volt, a franciák nem hagyták annyiban Zlatan Ibrahimovic kijelentését. Több politikus is kritizálta a svéd támadó szavait, így menetrendszerű volt az is, hogy a távozásával kapcsolatos pletykák is felreppenjenek.

Elméletileg a PSG eladhatná nyáron Ibrahimovicot, de gyakorlatilag lehetetlen, hogy a támadó klubot váltson idén” – mondta Mino Raiola, Zlatan Ibrahimovic ügynöke a L’Equipe-nek. “Még mindig ő a PSG legfontosabb játékosa. Hol van a megfelelő pótlás? Hol van az új Ibra? A PSG-nél tudják ezt, ezért nem fognak megválni tőle.

 Ibra hátradőlhet, hiszen nincs kivel pótolni őt?
Fotó: Europress Fotóügynökség 

Az ügynök a biztonság kedvéért, azért még fényezte egy kicsit Ibrát, hiszen sosem lehet tudni, hogy egy jól elejtett mondat mennyit is ér.

Zlatan egyedülálló a világon. Ő az egyetlen játékos, aki 196 centis magassága ellenére olyan technikai tudással bír, mint Messi, olyan jelleme van, mint Muhammad Alinak, illetve olyan erős lenne, mint Mike Tyson.

Sosem erőltettem rá egy ügyfelemre sem a saját akaratomat. 2016-ig Párizsba köti a szerződése Ibrát, ha akarja, akkor kitölti, ha nem, akkor nem. Egy valami azonban biztos: nem lesz belőle padmelegítő. Vagy mindig a kezdőben számolnak vele, vagy tovább fog állni” – zárta szavait Raiola.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik